Tips

Zo bespaar je tijd met de was!

De was is één van die huishoudelijke taken waar nooit een einde aan lijkt te komen. Je draait het ene na het andere wasje maar de wasmand raakt nooit leeg! Herken je dit ook? Dan hebben we wat tips voor je om makkelijker én sneller de was te doen! 

Lees meer

Tips

Mythe van de sok-etende wasmachine

Je haalt je schone was uit de wasmachine, zijn er ineens een aantal sokken verdwenen! Alsof de machine je sokken heeft opgegeten… “Die zullen wel ergens anders liggen” denk je dan. Herkenbaar? Dit proces gaat zeer geleidelijk en ineens heb je een la vol enkele sokken. Hoe kan dat nou? Vandaag lossen wij dit mysterie eindelijk voor je op: wij weten waar jouw sokken blijven én hoe je nooit meer jouw sokken op mysterieuze wijze kwijtraakt in de wasmachine.

Lees meer

Tips

Winterkleding wassen. Zo doe je dat!

Ga jij de sneeuw opzoeken dit jaar? Dan heb je vast de benodigde kleding in huis zodat je lekker warm blijft. Warmte ondergoed, pulli’s, donsjassen, softshells… noem maar op. Een gedeelte van deze kleding is niet lastig te wassen. Een donsjack is echter een ander verhaal! Wij geven wastips voor de items die je normaal gesproken niet vaak tegenkomt in wasmand.

Lees meer

Tips

Wastips voor feestkleding: pailletten, glitters en kant.

Een feestje waarbij je all-out mag gaan is natuurlijk heel leuk. Je trekt je glitterjurk en paillettenbroek uit de kast en gaat ervoor! De dag na die intense dance battle kom je er waarschijnlijk achter dat je kleding wel een wasje kan gebruiken. Maar hoe? Wij geven je tips voor het wassen van jouw feestkleding! 

Lees meer