Tips

Skikleding wassen. Zo doe je dat!

 Ga jij op wintersport dit jaar? Dan heb je vast de benodigde kleding in huis zodat je de hele vakantie lekker warm blijft. Warmte ondergoed, skipulli’s, donsjassen, softshells… noem maar op. Een gedeelte van deze kleding is niet lastig te wassen. We nemen aan dat je wel weet dat die stinkende skisokken zo snel mogelijk goed gewassen moeten worden ;) Een donsjack is echter een ander verhaal! Wij geven wastips voor de items die je normaal gesproken niet tegenkomt in wasmand.

Lees meer

Tips

Wastips voor feestkleding: pailletten, glitters en kant.

Een feestje waarbij je all-out mag gaan is natuurlijk heel leuk. Je trekt je glitterjurk en paillettenbroek uit de kast en gaat ervoor! De dag na die intense dance battle kom je er waarschijnlijk achter dat je kleding wel een wasje kan gebruiken. Maar hoe? Wij geven je tips voor het wassen van jouw feestkleding! 

Lees meer

Tips

Tips voor duurzamer wassen

Niet iedereen staat stil bij wat duurzaam is of niet. Al helemaal niet bij het doen van de was. Je doet het graag snel even tussendoor, want de was doen is niet je favoriete bezigheid. Toch kan je met een klein beetje moeite al snel duurzamer wassen!

Lees meer

Tips

Less: Stap voor stap duurzaam wassen

Sinds de start van Less is duurzaamheid en bewust wassen een belangrijk thema voor ons. Volledig duurzaam te werk te gaan is een uitdaging, dus doen we het stap voor stap!

Lees meer