Het Less Wasterras

Het leukste terras van Nederland

Drink een drankje in de zon en ga met schone was weer naar huis

Aan het einde van het weekend kan wassen nog weleens het zoveelste klusje op je lijst zijn. Wat als je kan genieten van de zon en een drankje op het terras, terwijl ondertussen jouw was gedaan wordt? Zondag 17 juni organiseerde Less het allereerste Wasterras in Amsterdam.

Het terras van De Tulp op het Marie Heinekenplein werd omgetoverd tot Wasterras. Iedereen kon er die dag terecht om te ontspannen op het terras en tegelijkertijd de was te laten doen. Ter ere van de officiële lancering van het wasmiddel doseersysteem van Less, organiseerde de start-up eenmalig het Wasterras in Amsterdam om te laten zien dat wassen veel leuker, slimmer en makkelijker kan.

Hoe werkt het Wasterras?

Mensen kunnen hun vuile was inleveren bij de balie. Nadat je je was hebt ingeleverd is het tijd om te zitten en te ontspannen. Een hapje, een paar drankjes en je schone was wordt bij vertrek weer met je meegegeven.

“We kwamen erachter dat 9 op de 10 mensen vaak een scheutje extra doseert terwijl we eigenlijk weten dat het niet zo goed voor de was, wasmachine of voor het milieu is. Met deze actie laten we zien dat wassen leuk en makkelijk kan zijn, net zoals het wassen met ons doseersysteem. Gemak staat centraal, en wat is er nou fijner dan wassen terwijl je zelf heerlijk aan het genieten bent van de zon,” aldus Lotte van der Wiel namens Less.

Gemak staat centraal

Wassen is jarenlang een ondergeschoven kindje geweest en volgens Less kan het veel makkelijker. Je doseert eenvoudig precies de juiste hoeveelheid wasmiddel door 1, 2 of 3 keer op de fles in het doseersysteem te drukken. Voor het doseersysteem is op dit moment Less en Robijn wasmiddel beschikbaar en het assortiment zal op termijn uitgebreid worden. Je sjouwt bovendien niet meer met zware flessen want Less bezorgt alles aan de deur. En zo wordt er nog over veel meer aspecten nagedacht om het wassen steeds makkelijker, en slimmer te maken.

Lees hier hoe enthousiast Linda en Viva zijn over deze actie!