Over ons

Een scheutje voor de zekerheid?

Zo gebruik je al snel 20% te veel wasmiddel per was! Onze missie is iedereen slimmer en bewuster te laten wassen, door de wereld van wasmiddel op z’n kop te zetten: meer fun, minder gedoe en vooral geen verspild wasmiddel meer! Zo maken we met een eenvoudige aanpassing in je wasroutine ineens een grote impact: op de levensduur van je wasmachine en op het milieu. Met Less. weet je zeker dat je goed zit, elke keer weer. Ben jij al klaar om slimmer te gaan wassen?

Wie zijn wij?

Laten we ons even voorstellen: wij zijn Eric, Michel en Nelleke, oprichters van Less. Wat we alle drie gemeenschappelijk hebben, is dat we altijd op zoek zijn naar leuke, nieuwe producten voor in huis. De was doen vinden wij echter een gedoe en daar besteden we het liefst zo min mogelijk tijd aan. Het is ook niet altijd even simpel. Met het doseren van het wasmiddel is het bijna onmogelijk het aantal ml precies goed af te meten. Vaak ging er dan een scheutje extra bij, want ' dan zal het vast wel goed zijn '.

Totdat we er achter kwamen dat het helemaal niet ' vast wel goed ' is! Te veel wasmiddel gebruiken is niet alleen totaal onnodig, maar ook nog eens slecht voor je wasmachine en voor het milieu. Vandaar dat wij om de tafel zijn gaan zitten met een aantal uitvinders, om de Less. dispenser te ontwikkelen. Daarmee heb je op een eenvoudige manier altijd de perfecte dosering wasmiddel en wordt er nooit meer wasmiddel verspild!

Zo hopen wij met Less. de was weer een stukje leuker en makkelijker te maken.