Over ons

Een scheutje wasmiddel voor de zekerheid? Zonde! Zo gebruik je al snel 20% te veel wasmiddel per was. En dat telt op.

Onze missie...

Is iedereen slimmer en bewuster te laten wassen, door de wereld van wasmiddel op z’n kop te zetten: meer fun, minder gedoe en vooral geen verspild wasmiddel meer! Het kan veel makkelijker. Met een eenvoudige aanpassing in je wasroutine maak je ineens een grote impact: op de levensduur van je wasmachine en op het milieu.

Met Less weet je zeker dat het goed zit, elke keer weer. Ben jij al klaar om slimmer te gaan wassen?

Wie wij zijn?

We startten in 2017 als jong team en waren altijd op zoek naar de nieuwste producten en gadgets voor in huis. De was doen vinden wij echter een gedoe en daar besteden we het liefst zo min mogelijk tijd aan. Het is ook niet altijd even simpel.

Met het doseren van het wasmiddel is het bijna onmogelijk het aantal milliliter precies goed af te meten. Vaak ging er dan een scheutje extra bij, want 'dan zal het vast wel goed zijn'. Totdat we er achter kwamen dat het helemaal niet 'vast wel goed' is!

Te veel wasmiddel gebruiken is niet alleen totaal onnodig, maar ook nog eens slecht voor je wasmachine en voor het milieu. Vandaar dat wij om de tafel zijn gaan zitten met een aantal uitvinders, om de Less dispenser te ontwikkelen. Daarmee heb je op een eenvoudige manier altijd de perfecte dosering wasmiddel en wordt er nooit meer wasmiddel verspild! Zo hopen wij met Less de was weer een stukje leuker en makkelijker te maken.